Met een club op wielen langs de hotspots van Amsterdam Dance Events

Breeze on Wheels
Met een club op wielen langs de hotspots van Amsterdam Dance Events
Door RobZ op 18 oktober 2022 - 13:36 1 Morgen, 19 oktober, gaat Amsterdam Dance Event weer van start. Tot 23 oktober staat Amsterdam, na twee door corona niet volwaardige edities, weer ouderwets in het teken van elektronische muziek. Het festival verwacht meer dan 400.000 bezoekers te trekken. Hiervoor zijn er meer dan 1000 evenementen op meer dan 200 locaties aangekondigd.

Een hele bijzondere manier om ADE mee te maken is de club on wheels van Breeze events. Op zaterdag 22 oktober rijdt er een luxe partybus door Amsterdam langs de hotspots van Amsterdam Dance Event. Aan boord naast een lichtshow, een luxe assortiment van drankjes en een aantal dj's die latin, house, progressive en meer draaien. Onder andere Ain0, Matt Nash, KevinD, Tommy Tequila, JayBrooklynn en Thijs Koning zullen in de bus een showcase geven.

Voor de Breeze on Wheels ADE experience op zaterdag 22 oktober zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Klik hier om je plek voor de Breeze On Wheels bus te reserveren. Indien er geen tickets meer beschikbaar zijn voor 22 oktober, geen nood. Het is mogelijk tickets aan de deur te kopen als je hem zaterdag door de stad ziet rijden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Arctic Monkeys

ARCTIC MONKEYS HEADLINER OP ROCK WERCHTER 2023De organisatie van Rock Werchter heeft Arctic Monkeys aangekondigd voor de...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KOMT MET 13 NIEUWE NAMEN VOOR NOORDERSLAG O.A.... Eurosonic Noorderslag (ESNS) komt vandaag met 13 nieuwe namen voor 37e editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.