ESNS komt met 13 nieuwe namen voor Noorderslag o.a. Hang Youth, Babs en Gladde Paling

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS
ESNS komt met 13 nieuwe namen voor Noorderslag o.a. Hang Youth, Babs en Gladde Paling
Door RobZ op 18 oktober 2022 - 13:00 1 Eurosonic Noorderslag (ESNS) komt vandaag met 13 nieuwe namen voor 37e editie van het festival. Na twee volledig digitale edities vindt eindelijk weer een fysieke editie plaats. ESNS is van essentieel belang gebleken om nieuwe Europese acts door te laten breken in live muziekscenes in heel Europa en daarbuiten. Het showcasefestival, dat in 1986 van start ging, heeft een indrukwekkende staat van dienst in het kickstarten van de internationale carrières van artiesten.

Op 21 januari verwelkomt ESNS in het kader van Noorderslag, , het festival dat ieder jaar de meest veelbelovende Nederlandse artiesten presenteert, Babs, Cloud Café, Coloray, Cosmic Crooner, Gangs of Kin, Gladde Paling, Hang Youth, Marathon, Maxine, néomí, Oliver Pesch, Prins S. en De Geit en ZEP. De komende weken worden er nog veel meer acts aan de line-up toegevoegd.

De kaartverkoop voor ESNS is vrijdag 23 september 12:00 begonnen. Op de website van ESNS koop je tickets.

Elk jaar in januari stelt ESNS 350 opkomende Europese artiesten voor aan meer dan 40.000 muziekliefhebbers en meer dan 4.000 professionals uit de muziekindustrie, waaronder 400 internationale festivals. Overdag biedt de conferentie plaats aan meer dan 150 paneldiscussies, interviews, keynotes en veel meer over dringende onderwerpen en de noodzaak van sociale verandering in de muziekindustrie. 's Avonds treden van woensdag tot en met vrijdag op 40 verschillende locaties in hartje Groningen Europese acts op. En op zaterdag staan opkomende Nederlandse artiesten centraal tijdens Noorderslag in De Oosterpoort.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

MET EEN CLUB OP WIELEN LANGS DE HOTSPOTS VAN...Morgen, 19 oktober, gaat Amsterdam Dance Event weer van start. Tot 23 oktober...

Grauzone logo

GRAUZONE VERLAAGT TICKETPRIJS EN KONDIGT EERSTE... Van vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2023 keert Grauzone terug naar Den Haag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.