Meer namen voor het Grootste Feestcafé van Nederland o.a. Danny Froger en De Alpenzusjes

feest
Meer namen voor het Grootste Feestcafé van Nederland o.a. Danny Froger en De Alpenzusjes
Door melissavkoldam op 04 november 2021 - 14:15 1 Het Grootste Feestcafé van Nederland, een samenwerking tussen MOJO en het Feestteam, vindt plaats op zaterdag 19 februari 2022 in Ziggo Dome Amsterdam.

De Alpenzusjes, PartyfrieX, Joël Borelli, René Schuurmans en Danny Froger zijn nieuwe bevestigde namen.
Zij voegen zich bij onder andere Frans Duijts, Django Wagner, Mart Hoogkamer en Ronnie Ruysdael, die eerder werden aangekondigd voor de tweede editie van het evenement. Tickets voor het grootste feestcafé van Nederland zijn al te koop en kosten hiervoor zijn vanaf €29.

Het Feestteam omschrijft de avond als: “De confetti komt uit je oren en de handjes gaan in de lucht. Samen met duizenden feestbeesten zingen we ons schor en gaan we helemaal los tijdens de ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten. Ben jij klaar voor een wervelende feest-storm? Trek dan je foute pak aan en val samen met de gezelligste feestvierders van de ene feest- verbazing in de andere.”

Meer informatie over het festival vind je op onze Grootste Feestcafe van Nederland festivalpagina.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vestrock news

DE STAAT KAMPT MET CORONABESMETTING; BLAUDZUN...Vervelend nieuws voor bezoekers van Vestrock Downtown. Het festival, dat...

Tiktak NYE news

TIKTAK KONDIGT VOLLEDIGE LINE-UP AAN VOOR NEW YEARS... Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.