De Staat kampt met coronabesmetting; Blaudzun vervangt op Vestrock Downtown

review: Welcome To The Village 2017 - Vrijdag Blaudzun
De Staat kampt met coronabesmetting; Blaudzun vervangt op Vestrock Downtown
Door RobZ op 05 november 2021 - 10:31 1 Vervelend nieuws voor bezoekers van Vestrock Downtown. Het festival, dat vanavond en morgen plaatsvindt in Hulst brengt het volgende nieuws:

"Bij een van de bandleden van De Staat is corona vastgesteld. Helaas kan de band daardoor vanavond niet bij VESTROCK DOWNTOWN optreden. De Staat vindt het ontzettend jammer en hadden er enorm naar uitgezien om weer te kunnen vlammen op VESTROCK."

Gelukkig is er een goede vervanger gevonden in Blaudzun. Blaudzun stond al vier keer eerder op Vestrock en bracht dit jaar een nieuw album uit.

Vestrock Downtown is een nieuw najaarsfestival van de organisatie van Vestrock. Op twee indoor podia spelen onder andere Chef'Special, Maan, Kris Kross Amsterdam, Ramkot, Stereo MC's (UK), Hang Youth, Mental Theo, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Dirk. en Paceshifters. Er zijn nog wat tickets beschikbaar voor Vestrock Downtown. Een dagkaart kost voor de vrijdag 34 euro en voor de zaterdag 49.


Elrow confetti

ELROW X SW IN KLOKGEBOUW KONDIGT LINE-UP AAN MET...Festivalmerken elrow en STRAF_WERK (SW) bundelen de krachten en keren op 4 én...

Grootste Feestcafé van Nederland news

MEER NAMEN VOOR HET GROOTSTE FEESTCAFÉ VAN NEDERLAND... Het Grootste Feestcafé van Nederland, een samenwerking tussen MOJO en het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.