Awekenings komt met een nieuw driedaags festival: Awakenings Summer Festival (inclusief camping!)

Awakenings
Awekenings komt met een nieuw driedaags festival: Awakenings Summer Festival (inclusief...
Door melissavkoldam op 19 november 2021 - 11:37 1 Op 29, 30 en 31 juli 2022 strijkt Awakenings met een nieuw festival - Awakenings Summer Festival – neer in Hilvarenbeek. Naast een extra festivaldag, biedt deze nieuwe locatie ook de mogelijkheid voor een camping, iets dat in 25 jaar Awakenings nog niet eerder voorkwam.

Een driedaags-festival, inclusief een camping, is een langgekoesterde wens van Rocco Veenboer, founder van Awakenings. “Als festivalorganisatie blijven we altijd in beweging en stellen we onszelf altijd de vraag hoe iets beter of mooier kan. Awakenings Festival begon ooit als eendaags festival en ging in 2014 naar twee dagen. We voelden echter dat er nog veel meer in zat. Het festival was de laatste jaren steevast binnen 24 uur uitverkocht en onze achterban gaf aan een volledige weekender gericht op techno echt te missen in het festivallandschap. Dat we dit nieuwe hoofdstuk van Awakenings in Hilvarenbeek mogen realiseren is een droom die uitkomt.”

Bezoekers halen op het nieuwe Awakenings Summer Festival hun hart op bij maar liefst negen stages, die zowel overdekt als in de buitenlucht zijn. Ook wordt er breder binnen het genre geprogrammeerd; wat betekent dat er meer ruimte is voor jong talent en sub genres.

Alle details over het festival in 2022 onthult Awakenings maandag 22 november op via de kanalen van Awakenings. De line-up voor het allereerste Awakenings Summer Festival wordt eind januari 2022 bekend gemaakt, tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop. Liefhebbers van techno en Awakenings kunnen ervoor kiezen om een heel weekend langs te komen en een weekendticket voor drie dagen te kopen of om een ticket voor de zaterdag en/of zondag aan te schaffen. Naast het meenemen van een eigen tentje kunnen bezoekers er ook voor kiezen om een tent te huren die al opgezet is of een luxe bungalow te betrekken.


The Great Escape

FESTIVAL THE GREAT ESCAPE MAAKT EERSTE 50 ACTS...Op meer dan 35 plekken verspreid over Brighton, Engeland spelen meer dan 500...

Rewire Festival Den Haag 2013

FESTIVAL REWIRE MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND VOOR... Rewire is een jaarlijks internationaal festival voor vooruitstrevende,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.