Creamfields South komt met eerste namen line-up o.a. Calvin Harris, Carl Cox, deadmau5 en David Guetta

David Guetta
Creamfields South komt met eerste namen line-up o.a. Calvin Harris, Carl Cox, deadmau5...
Door melissavkoldam op 26 november 2021 - 12:10 1 Creamfields festival lanceert in 2022 een gloednieuw tweedaags festival in Hylands Park, Chelmsford. Het festival heet Creamfields South en krijgt een capaciteit van 50.000 bezoekers die ook kunnen blijven kamperen. Gisteren maakte het festival de eerste tien namen bekend, en die zijn niet misselijk.

Calvin Harris, David Guetta, Becky Hill, Camelphat, Fatboy Slim, Carl Cox, deadmau5, Charotte de Witte, Amelie Lens en James Jones zullen optreden op het festival.

Over de kaartverkoop is nog niet heel veel bekend, maar via de website van het festival kan je je wel inschrijven om er als eerste erbij te zijn voor een kaartje.

Gecontracteerd door het legendarische Cream-merk - dat dankzij de Liverpool-clubnachten beroemd werd in de jaren 90 - en ook door een aantal andere huismerken en promotors, zoals BBC Radio 1, Armada, Paradise en Hospitality, heeft Creamfields zich neergezet als de plek voor dance fans.

Via de Creamfields Chelmsford festivalpagina blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom het festival.


Vestrock news

VESTROCK STRIKT O.A. WITHIN TEMPTATION, WOLFMOTHER,...Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats. Het...

nieuws

ROBERT PLANT & ALISON KRAUSS, BEN HARPER & THE... De afgelopen twee jaar kon er door de bekende omstandigheden slechts een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.