Vestrock strikt o.a. Within Temptation, Wolfmother, The Darkness en Suzan & Freek voor komende editie

review: Paaspop 2019- vrijdag Within Temptation
Vestrock strikt o.a. Within Temptation, Wolfmother, The Darkness en Suzan & Freek voor...
Door RobZ op 26 november 2021 - 13:33 1 Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats. Het festival maakt vandaag de eerste namen bekend. Hieronder zitten een aantal herbevestigingen die op een van de door corona afgelaste edities hadden moeten spelen. Op Vestrock 2022 staan: Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, The Darkness, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, Daithi, Thumper en Ten Times A Million.

Vestrock, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. Op Vestrock 2022 staan 60 live acts, is er een onderwijs- en theaterprogramma in de Vestrock University en worden er exclusieve optredens op diverse locaties georganiseerd.

De kaartverkoop voor Vestrock2022 is inmiddels gestart. Vestrock vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Tot 1 januari zijn tickets nog te verkrijgen tegen het huidige tarief (vrijdag € 50, zaterdag € 55, zondag € 35, vrij + zat combi € 75, weekender € 105). Na deze periode gelden de 2022 voorverkoopprijzen (vrijdag € 65, zaterdag € 65, zondag € 40, vrij + zat combi € 90, weekender € 125).

Hier staan de Vestrock ticketlinks op een rijtje:

Vestrock 2022 - Dagkaart Zaterdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Vrijdag
Vestrock combiticket
Vestrock 2022 - Campingticket
Vestrock 2022 - Dagkaart Zondag

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2018 news

OOK MÅNESKIN NAAR ROCK WERCHTER 2022Måneskin komt naar Rock Werchter in België! Een winnaar van het Eurovisie...

sfeer

CREAMFIELDS SOUTH KOMT MET EERSTE NAMEN LINE-UP O.A.... Creamfields festival lanceert in 2022 een gloednieuw tweedaags festival in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.