OH MY! Festival strikt Lil Baby en Lil Durk voor editie van 2022 en verhuist voor komende 5 jaar naar de Kuip

Lil Baby
OH MY! Festival strikt Lil Baby en Lil Durk voor editie van 2022 en verhuist voor...
Door melissavkoldam op 02 december 2021 - 14:10 1 OH MY! Festival bestaat sinds 2016 en vond eerder plaats in het Arenapark in Amsterdam. “De laatste editie in 2019 was binnen 12 uur uitverkocht, het festival barstte zichtbaar uit zijn voegen en de groeimogelijkheden van het Arenapark waren beperkt.

Vanaf volgend jaar heeft het festival een nieuwe locatie. Sterker nog, deze locatie is voor de komende vijf jaar het terrein van OH MY! Festival. En die locatie is.. de Kuip in Rotterdam!

Volgens Ufuk Baydar, CEO van OH MY! Festival, is de stap naar Rotterdam logisch. “Rotterdam is altijd street culture minded geweest, het is de stad waar hiphop groot werd en nog altijd populair is. De stad is multicultureel, met meer dan 170 nationaliteiten. Daarbij past een groot R&B, hiphop, rap & afrobeats festival. Dit is een perfecte match.”

OH MY! Festival was een eendaags festival, maar vanaf volgend is het tweedaags. In 2022 vindt het plaats op 25 en 26 juni. De eerste namen van de line-up zijn bekend. Lil Baby en Lil Durk zullen optreden op het festival.

De exclusieve voorverkoop voor het festival start op donderdag 9 december om 12.00 uur. Je kan je hiervoor inschrijven op de website van het festival. Een weekendticket kost €144.

De volledige line-up wordt bekend gemaakt in januari 2022. We houden je op de hoogte via de OH MY! festivalpagina.

Tijdens eerdere edities traden onder meer wereldsterren als Ne-Yo, Roddy Rich, Wiz Khalifa, Trey Songz en Meek Mill op.

Bestel tickets Oh My! Music Festival 2022
Tickets Oh My! Music Festival 2022
Oh My! Music Festival 2022
€ 144,00
Sfeer

JUSTICE MAAKT COMEBACK OP FESTIVAL INTERNACIONAL...Het Franse electro/house-duo Justice gaat weer optreden. Zij zullen te zijn...

melt festival

DUITS FESTIVAL MELT MAAKT EERSTE 73 NAMEN BEKEND... Het Duitse festival Melt wordt in 2022 gehouden van 9 t/m 12 juni. Het meest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.