Justice maakt comeback op Festival Internacional Benicàssim

Justice (FR)
Justice maakt comeback op Festival Internacional Benicàssim
Door melissavkoldam op 02 december 2021 - 14:51 1 Het Franse electro/house-duo Justice gaat weer optreden. Zij zullen te zijn op het Festival Internacional Benicàssim wat plaatsvindt van 14 t/m 17 juli in Spanje.

Justice werd bekend door hun remix van "Never Be Alone" van Simian Mobile Disco, die ze hadden gemaakt voor een remix-wedstrijd van een Parijs radiostation. Door die remix werden ze gecontracteerd bij Ed Banger records (die bracht de remix ook uit) en werd de remix een hit in de clubs en op het internet. Ook werkten ze voor grotere namen als Britney Spears, N*E*R*D, Fatboy Slim en Daft Punk.

In 2008 stond Justice ook al op het Benicàssim festival. Voor Benicàssim zijn naast Justice ook al The Kooks, Kasabian, Two Door Cinema Club, Steve Aoki en Circa Waves aangekondigd. Hier vind je al onze informatie over Festival Internacional Benicàssim 2022.
Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

OOK 2022 EDITIE ESNS (EUROSONIC NOORDERSLAG)...Het Europese showcasefestival en de conferentie ESNS (Eurosonic Noorderslag)...

Oh My! Music Festival news

OH MY! FESTIVAL STRIKT LIL BABY EN LIL DURK VOOR... OH MY! Festival bestaat sinds 2016 en vond eerder plaats in het Arenapark in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.