Ook 2022 editie ESNS (Eurosonic Noorderslag) volledig digitaal

The Vices
Ook 2022 editie ESNS (Eurosonic Noorderslag) volledig digitaal
Door melissavkoldam op 02 december 2021 - 16:28 1 Het Europese showcasefestival en de conferentie ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen vindt van 19 – 22 januari 2022 geheel online plaats. Daartoe besluit de organisatie na de laatste aankondiging van de corona-maatregelen vanuit de overheid.

De organisatie zegt dat de huidige maatregelen het niet toelaten alle geboekte Europese acts en muziekprofessionals naar Nederland te halen en het daardoor niet langer mogelijk is uit te gaan van een fysieke editie.

In 2021 vond het festival ook digitaal plaats. De organisatie bouwt voort op de geslaagde en goed ontvangen digitale editie van dat jaar.

Directeur Dago Houben geeft de moed niet op: “ESNS is van groot belang voor de hele muziekindustrie en met name voor Nederlandse en Europese muzikanten. Het is voor het uitvoeren van onze functie, een platform bieden voor Europese popmuziek, daarom essentieel dat ons evenement online doorgaat. We hebben eerder dit jaar gezien dat het bereik van een digitale editie enorm kan zijn en dat we op die manier het verschil kunnen maken voor de carrière van een artiest. We zijn dan ook blij dat we alle artiesten die geboekt zijn voor ESNS ook dit jaar weer met behulp van onze media partners kunnen presenteren op het best mogelijke platform dat – onder deze omstandigheden – denkbaar is.”

ESNS wil zo veel mogelijk geboekte ESNS acts een podium bieden op het gratis toegankelijke showcase-platform, in samenwerking met NPO 3FM.

Tickets voor de digitale conferentie van ESNS kosten € 99. En zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

De digitale versie van ESNS 2022 omvat naast de conferentie de programma’s van Noorderslag, Eurosonic, maar ook de award-ceremonie van de Music Moves Europe Awards, de uitreiking van de Popprijs, Popstipendium, Pop Media Prijs en de IJzeren Podiumdieren.

Er waren voor de komende editie van ESNS al meer dan 200 artiesten aangekondigd. Op onze ESNS 2022 pagina vind je een compleet overzicht.


Lokerse Feesten news

KRAFTWERK TWEEDE HEADLINER LOKERSE FEESTENMet gepaste trots kondigt de organisatie van de Lokerse Feesten aan dat...

Sfeer

JUSTICE MAAKT COMEBACK OP FESTIVAL INTERNACIONAL... Het Franse electro/house-duo Justice gaat weer optreden. Zij zullen te zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.