Kraftwerk tweede headliner Lokerse Feesten

Kraftwerk
Kraftwerk tweede headliner Lokerse Feesten
Door melissavkoldam op 03 december 2021 - 10:19 1 Met gepaste trots kondigt de organisatie van de Lokerse Feesten aan dat KRAFTWERK op vrijdag 12 augustus 2022 naar Lokerse Feesten met hun 3D show komt. De invloed van de band is legendarisch, van Electro tot HipHop, van Techno tot SynthPop. Een Kraftwerk 3D concert is een Gesamtkunstwerk, a total work of art, een unieke visionaire mix van geluid en beeld. Elke bezoeker krijgt voor het concert ook een speciale 3D-bril.

Daarmee is Kraftwerk, na dat vorige week al de komst van Lionel Richie bekend werd gemaakt, de tweede headliner. Kaarten voor vrijdag 12 augustus gaan morgen (4 december) om 10:00 in de verkoop en kosten €53 per stuk. Kaarten voor Kraftwerk op de Lokerse Feesten koop je via de website van het festival.

Het multimediaproject Kraftwerk werd in 1970 in het leven geroepen door Ralf Hütter en Florian Schneider.  Ze richtten hun elektronische Kling Klang Studio op in Düsseldorf, Duitsland, waar ze alle Kraftwerk albums bedachten en produceerden.
Bestel tickets Lokerse Feesten 2022
Tickets Lokerse Feesten 2022
Lokerse Feesten 2022
€ 53,00
Klomppop news

KLOMPPOP EN ARTIESTEN (O.A. THOMAS AZIER, JOOST EN...Tot tweemaal toe moest de veertigste Klomppop al een jaar worden...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

OOK 2022 EDITIE ESNS (EUROSONIC NOORDERSLAG)... Het Europese showcasefestival en de conferentie ESNS (Eurosonic Noorderslag)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.