Klomppop en artiesten (o.a. Thomas Azier, Joost en Roxeanne Hazes) blijven elkaar trouw voor editie in 2022

Roxeanne Hazes
Klomppop en artiesten (o.a. Thomas Azier, Joost en Roxeanne Hazes) blijven elkaar trouw...
Door melissavkoldam op 03 december 2021 - 11:00 1 Tot tweemaal toe moest de veertigste Klomppop al een jaar worden doorgeschoven. De artiesten en het festival bleven elkaar al die tijd perspectief bieden en vandaag werd bekend gemaakt dat ook voor het laatste weekend van mei 2022 de line-up grotendeels intact blijft. Daarbij is er nog een extra dag aan het festival toegevoegd. Klomppop wordt volgend jaar gehouden van 27 t/m 29 mei in het Zeelandse Ovezande.

De line-up bestaat uit de volgende artiesten: Gino & The Bulldoze Band, Het Gezelschap, Joost, Navarone, Roxeanne Hazes, Son Mieux, The Dirty Daddies, The Guru Guru, Thomas Azier en Wies.

Early-birdtickets voor het gehele weekend zijn al in de verkoop en kosten €35, ook kan je hierbij een campingticket kopen van €12,50. Nadat de weekendtickets zijn uitverkocht, worden er ook dagtickets aangeboden. Een ticket voor Klomppop koop je hier.

Klomppop begon in 1981 als ééndaags indoorfestival in De Stenge in Heinkenszand op Hemelvaartsdag. De organisatie was in handen van het naamgevende jongerencentrum De Klomp uit Ovezande. Vele nationale en internationale grootheden betraden er het podium, o.a. Herman Brood, Candy Dulfer en Bobby Byrd & The JB’s Allstars. Op de laatste editie in De Stenge speelde Bløf, die net met eigen nummers waren begonnen. Een jaar later in 1995 verhuisde het festival naar twee tenten op het sportveld van Ovezande. Jarenlang was de hemelvaartdonderdag voor het popfestival Klomppop en de zondag erna voor het Straatfestival Ovezande. Opkomende en gevestigde namen bezoeken het festival waaronder Raymond v/h Groenewoud, Racoon, Caro Emerald, Band Of Skulls, Kensington en Danny Vera. In 2016 verlaat Klomppop de donderdag en komt er een derde festivaltent. Deze formule groeit met de vrijdag als derde festivaldag en de zondag met straattheatermiddag als familiedag. De vaste plek in de evenementenkalender wordt het laatste weekend van mei. De meest recente (39e) editie in 2019 was totaal uitverkocht.


Bestel tickets Klomppop Festivalweekend 2022
Tickets Klomppop Festivalweekend 2022
Klomppop Festivalweekend 2022
€ 35,00
Mad Cool Festival 2022 news

MAD COOL KONDIGT LAATSTE NAMEN AAN VOOR KOMENDE...Het Spaanse festival Mad Cool kondigde gisteren de laatste namen en voor het...

Lokerse Feesten news

KRAFTWERK TWEEDE HEADLINER LOKERSE FEESTEN Met gepaste trots kondigt de organisatie van de Lokerse Feesten aan dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.