Draaimolen Festival krijgt een extra festivaldag in 2022

Lollapalooza 2019 festival sfeer dj
Draaimolen Festival krijgt een extra festivaldag in 2022
Door sjoertb op 08 december 2021 - 12:06 1 Het Draaimolen Festival gaat in 2022 uitbreiden. Aankomend jaar zal het festival van haar gebruikelijke eendaagse festival afstappen en uitbreiden naar twee dagen met zes stages. Deze twee dagen in de bossen van het MOB Complex in Tilburg zullen gevuld zijn met onder meer elektronische muziek, live acts, artistieke samenwerkingen en kunstprojecten.

Een dubbel zo lang festival betekent een dubbel zo mooi programma. Deze is nog niet bekend, maar Draaimolen geeft al aan dat er meerdere stage hostings verwacht kunnen worden waaronder enkele oude bekenden maar ook spannende nieuwe samenwerkingen. Verder staan er weer bijzondere live performances bij The Chapel op de planning die de grenzen van de elektronische muziek opzoeken.

Draaimolen Festival 2022 zal plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Tickets voor Draaimolen Festival komen beschikbaar via de website van het festival.


Bestel tickets Draaimolen Festival 2022
Tickets Draaimolen Festival 2022
Draaimolen Festival 2022
Rage Against The Machine

RAGE AGAINST THE MACHINE NAAR ROCK EN SEINE EN...Vandaag kondigt de organisatie van het Franse festival Rock en Seine aan...

Halsey

EERSTE NAMEN READING & LEEDS FESTIVAL: O.A. HALSEY... De eerste lading namen van Reading & Leeds Festival 2022 is onthuld. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.