The National op nieuw Belgisch festival Live is Live

The National
The National op nieuw Belgisch festival Live is Live
Door melissavkoldam op 08 december 2021 - 14:06 1 België is een festival rijker. Volgend jaar wordt voor het eerst het Live is Live festival georganiseerd. Het festival vindt plaats op vrijdag 17 juni in Zeebrugge.

Op de website van het festival staat: ''Van in de late middag tot middernacht genieten van de beste live muziek. Op één groot podium met de beste geluids- en lichtinstallatie. Geen korte festivalsets, maar volledige concerten. Geen blokkenschema en gehaast van het ene podium naar het andere om toch maar niets te missen. Less is more. Bewegingsruimte, zuurstof, vakantiegevoel, ultiem genieten.''

Het festival vindt dus plaats op een podium, en voor op dat podium is ook gelijk de eerste headliner bekend gemaakt. Amerikaanse indierockband The National komt op het festival optreden. Het is het enige optreden dat ze doen in de Benelux volgend jaar. In 2019 stonden zij voor het laatst op een Belgisch festival.

Op zaterdag 11 december om 10:00 uur gaan de kaarten voor het festival in de verkoop. Kaarten voor Live is Live kosten tussen de 69 en 99 euro.

Behalve de optredens zal het ook aan food & drinks op het festival niet schorten. Live is Live werkt hiervoor samen met het team van Best Kept Secret, hét festival dat van food & drinks ook een headliner maakte.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in voor een reminder.

Bestel tickets Live is Live 2022
Tickets Live is Live 2022
Live is Live 2022
€ 69,00 - 99,00
Woo Hah! festival news

WOO HAH! SLAAT HANDEN INEEN MET AMERIKAANSE...Voor haar 2022 editie slaat het WOO HAH! Festival de handen ineen met...

Rage Against The Machine

RAGE AGAINST THE MACHINE NAAR ROCK EN SEINE EN... Vandaag kondigt de organisatie van het Franse festival Rock en Seine aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.