Down the Rabbit Hole 2024 binnen 45 Minuten uitverkocht

Down The Rabbit Hole 2019 sfeer
Down the Rabbit Hole 2024 binnen 45 Minuten uitverkocht
Door Semberendsen op 04 december 2023 - 15:18 1 Het festival Down the Rabbit Hole, dat zal plaatsvinden van 5 tot 7 juli 2024, heeft binnen een recordtijd van drie kwartier al haar beschikbare tickets weten te verkopen. Het festival, dat plaatsvindt op De Groene Heuvels bij Ewijk, heeft daarmee volgens de organisatie een record gevestigd.

Zaterdagmiddag vlogen alle beschikbare kaartjes over de digitale toonbank, zo meldt Bente Bollman, de woordvoerder van MOJO, aan het AD. Bollman beschrijft de snelle uitverkoop als 'een unicum'. "Mensen zaten er om elf uur echt klaar voor. De tickets waren bijna in één keer weg. Het duurt alleen even voordat het systeem dat echt aangeeft. Eerst moeten alle verkoopprocessen helemaal zijn afgerond."

De kaartverkoop voor de 2024-editie van Down the Rabbit Hole startte al eerder voor bezeoekers van het festival in 2023, waarbij op woensdag de eerste kans was om tickets te bemachtigen. Deze voorverkoop verliep ook razendsnel.

Opvallend is dat de ticketprijzen dit jaar met 25 euro zijn gestegen ten opzichte van het vorige jaar. Desondanks lijkt dit geen belemmering te zijn geweest voor de bezoekers.

Vanaf 15 januari hebben kaarthouders de mogelijkheid om tickets door te verkopen via de Ticketmaster-website. Wat namen van de line-up omvatten: LCD Soundsystem, The National, Mdou Moctar en Eefje de Visser. Bekijk de volledige line-up op de festival pagina van Down the Rabbit Hole.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Down the Rabbit Hole 2024
Tickets Down the Rabbit Hole 2024
Down the Rabbit Hole 2024
€ 270,00
Dour Festival

EERSTE NAMEN DOUR FESTIVAL 2024 LINE-UP ONTHULD MET...Het Dour Festival, in Belgie, heeft zojuist de eerste namen voor de line-up...

Dynamo

GRINDHOVEN XI ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET O.A... Het Grindhoven XI Festival heeft zijn line-up compleet. Ondanks de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.