Eerste namen Dour festival 2024 line-up onthuld met o.a. Bicep, Netsky, James Blake en Amelie Lens

Bicep
Eerste namen Dour festival 2024 line-up onthuld met o.a. Bicep, Netsky, James Blake en...
Door Semberendsen op 05 december 2023 - 10:11 1 Het Dour Festival, in Belgie, heeft zojuist de eerste namen voor de line-up van 2024 aangekondigd.

Een opvallende naam in de line-up is de Belgische techno-dj Amelie Lens, bekend om haar energieke sets en techno anthems. Bicep zal zijn CHROMA AV DJ Set presenteren, terwijl Chase & Status Live hun kenmerkende drum and bass-geluid naar het festival brengen. Het aanbod wordt aangevuld met artiesten zoals Ezra Collective, James Blake, Josman en Luidji.

Naast bekende namen uit de elektronische muziekscene zoals Netsky en Trym, belooft het festival ook ruimte te bieden aan opkomend talent, met acts als Nia Archives en Obongjayar.

De kaartverkoop voor het Dour Festival 2024 is reeds gestart, met ticketprijzen vanaf €165 voor toegang tot alle vijf dagen van het evenement. Meer namen zullen later nog toegevoegd worden aan de line-up. Hier vind je alle namen voor Dour 2024 op een handig rijtje.

Met Bizkit Park, Chippy Nonstop, MJ Nebreda, Zaho de Sagazan en anderen belooft de line-up een diverse en mix te worden van gevestigde namen en veelbelovende nieuwkomers. Het festival zal plaatsvinden van 17 tot en met 21 juli. Koop hier tickets voor het Dour festival 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dour Festival 2024
Tickets Dour Festival 2024
Dour Festival 2024
€ 165,00
Ziggo Dome

LENNY KRAVITZ DAAGS VOOR ROCK WERCHTER HEADLINE SPOT...Afgelopen week kondigde Rock Werchter Lenny Kravitz aan als headliner voor de...

Down The Rabbit Hole 2024

DOWN THE RABBIT HOLE 2024 BINNEN 45 MINUTEN UITVERKOCHT Het festival Down the Rabbit Hole, dat zal plaatsvinden van 5 tot 7 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.