Festivalland opent deuren voor kinderfeestjes en kansarme gezinnen

Festivalland
Festivalland opent deuren voor kinderfeestjes en kansarme gezinnen
Door sjoertb op 14 december 2021 - 11:47 1 Een aantal gedupeerde evenementenmakers heeft de handen ineen geslagen en een permanent indoor-festivalterrein ingericht: Festivalland. In de twee afgelopen matige festivalseizoenen konden kinderfestivals wél doorgaan. Vandaar dat dit de doelgroep is geworden. Op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord kunnen kids tussen de 4 en 12 jaar terecht voor een exclusief partijtje. Een deel van de winst wordt gebruikt om gratis feestjes voor kinderen uit kansarme gezinnen aan te bieden.

Festivalland kwam tot stand op initiatief van Camperbaas, verhuurder van vervoerbare verbazingen. Op 1000m2 zijn er kant-en-klare festivalbelevingen in campers, caravans en andere geparkeerde eyecatchers. Ook Mr Extravaganza, Absurdia, Luxonos, Karma Kebab, Festivalcaravans.nl en ‘t Hekeltje dragen bij aan Festivalland. In de loods halen zij samen een breed aanbod aan activiteiten, performances en catering van stal om het kinderfeest voor alle genodigden compleet te maken.

Bauke van Harskamp, mede-oprichter van Camperbaas, licht toe: “Veel van mijn oude vrienden kijken reikhalzend uit naar hun volgende festival, maar hebben nu alleen nog maar kinderfeestjes in hun agenda staan. Daarom maken we van de nood maar een deugd: Kom lekker festivallen met je kids en nodig ook een paar vrienden uit. Wie weet nemen je kids je later dan ook een keertje mee naar een festival. Jong geleerd is immers oud gedaan!



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Monsta X

NIEUW DUITS FESTIVAL KPOP.FLEX MET MONSTA X EN (G)I-DLEDuitsland heeft er vanaf volgend jaar een nieuw festival bij. K-pop fans...

Paaspop 2021 news

PAASPOP PAKT UIT MET 47 NAMEN: O.A. THE CHAINSMOKERS... Paaspop heeft een fikse lading namen toegevoegd aan het festivalprogramma....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.