Nieuw Duits festival Kpop.flex met Monsta X en (G)I-dle

review: Monsta X - 20/06 - AFAS Live Monsta X
Nieuw Duits festival Kpop.flex met Monsta X en (G)I-dle
Door melissavkoldam op 14 december 2021 - 13:14 1 Duitsland heeft er vanaf volgend jaar een nieuw festival bij. K-pop fans kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe festival Kpop.Flex. Het vindt plaats op 14 mei in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. Er is plaats voor 44.000 fans.

Gisteren werden de eerste twee namen bekend gemaakt. De uiteindelijke line-up bestaat uit zeven acts. Voor nu zijn in ieder geval al Monsta X en (G)I-dle bevestigd.

Tickets voor het festival zijn al te koop en kosten tussen de €70 en €110. Koop hier je tickets voor het Kpop.Flex festival.

Monsta X is een boyband die debuteerde op 14 mei 2015 met hun eerste minialbum Trespass. En hebben inmiddels op instagram al meer dan 6 miljoen volgers.

(G)I-dle debuteerde in 2018 en is een meidengroep bestaande uit zes leden. Relatief ongebruikelijk voor een K-pop meidengroep, is (G)I-dle direct betrokken bij de creatie van hun muziek.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MOTEL MOZAÏQUE VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP...De line-up van festival Motel Mozaïque (MOMO) begint steeds meer vorm te...

Festivalland

FESTIVALLAND OPENT DEUREN VOOR KINDERFEESTJES EN... Een aantal gedupeerde evenementenmakers heeft de handen ineen geslagen en een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.