Eerste namen Creamfields: o.a. Armin van Buuren, David Guetta en Martin Garrix

Armin van Buuren
Eerste namen Creamfields: o.a. Armin van Buuren, David Guetta en Martin Garrix
Door melissavkoldam op 15 december 2021 - 13:53 1 Creamfields Festival maakt het eerste deel van de line-up bekend van de aankomende editie. Het festival vindt plaats in Daresbury, Verenigd Koninkrijk en wordt gehouden van 25 augustus t/m 28 augustus. Het festival bestaat dit jaar 25 jaar.

De eerste namen zijn: Above & Beyond, Armin van Buuren, Camelphat, Carl Cox, David Guetta, Martin Garrix, Nina Kravitz en Tiësto. De Nederlanders zijn dus goed vertegenwoordigd op het festival.

Het festival was binnen no-time uitverkocht, maar doordat een aantal betalingen niet gelukt zijn is er weer een klein aantal in de verkoop gegaan. Via de website van het festival kan je een ticket bestellen.

Creamfields komt komend jaar ook met een ''South''-editie van hun festival. Daarover kan je hier meer lezen.

Creamfields is een van de grootste Engelse dance-festivals. Het programmeert jaarlijks een indrukwekkende reeks supersterren DJ's en artiesten uit de werelden van EDM, house, trance, D & B en grime. Festivalgangers kunnen verzekerd zijn van epische visuals, lichtshows en vuurwerk, die altijd een belangrijk onderdeel van het festival vormen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NOORDERSLAG VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP...ESNS (Eurosonic Noorderslag) voegt 17 acts toe aan de line-up van...

Wilco1

NIEUWE NAMEN OP LIVE IS LIVE: O.A. WILCO, DEUS EN... Er zijn nieuwe artiesten bekendgemaakt voor het nieuwe Belgische festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.