Pop on Top festival viert in 2022 eindelijk 10e editie met o.a. The Kik, Snollebollekes en Within Temptation

Snollebollekes
Pop on Top festival viert in 2022 eindelijk 10e editie met o.a. The Kik, Snollebollekes...
Door melissavkoldam op 20 december 2021 - 17:58 1 Het 10-jarig jubileum van festival Pop on Top wordt gevierd tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022. Op beide dagen krijgen de bezoekers een traktatie aan topartiesten: Within Temptation, Davina Michelle, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Snollebollekes, Rondé, The Dirty Daddies, Les Truttes, The Kik, Lex Uiting en Tim Akkerman & the Ivy League.

Dit is nog maar het eerste deel van de line-up, later zullen meer namen volgen.

Tijdens het festival kun je genieten van muziek op 4 stages, waaronder een talent stage. En daarnaast kun je bij verschillende foodtrucks ook nog genieten van lekker eten.

Tickets voor het festival gaan aankomende woensdag 12 december om 12:00 uur in de verkoop. Een early-bird dagticket kost €37,50 en een early-bird weekendticket €57,50. Tickets voor het Top on Pop festival zijn hier verkrijgbaar.

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. En dat is behoorlijk goed gelukt! Dit jaar vieren zij namelijk hun 10 jarig jubileum.

Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. Aldus de organisatie van het festival.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond het festival of meer informatie hebben?
Dan kan je een kijkje nemen op de Top on Pop festivalpagina.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



O. Festival

O. FESTIVAL TERUG ALS TIENDAAGS FESTIVAL IN MEIOp verschillende plekken in Rotterdam wordt van vrijdag 20 t/m zondag 29 mei...

Powerwolf

FESTIVAL LEYENDAS DEL ROCK VOEGT 40 NIEUWE NAMEN TOE... Het Spaanse festival Leyendas del Rock dat volgend jaar van 4 t/m 6 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.