O. Festival terug als tiendaags festival in mei

review: Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg Thomas Azier
O. Festival terug als tiendaags festival in mei
Door sjoertb op 21 december 2021 - 10:59 1 Op verschillende plekken in Rotterdam wordt van vrijdag 20 t/m zondag 29 mei 2022 het O. Festival gehouden. Bij O. draait het om opera, muziek en theater. Liefhebbers kunnen unieke locatie-voorstellingen en spannende producties in de zalen van de stad meemaken. Na twee doorgeschoven ‘corona edities’ in 2020 en 2021 wordt O. in 2022 weer een tiendaags festival in mei, inclusief twee weekenden en Hemelvaartsdag.

Artistiek directeur Guy Coolen over O. 2022:
O. heeft bewezen een enorme veerkracht te hebben: zowel in 2020 als in 2021 presenteerden we noodgedwongen een kleinere versies maar de drive bleef en het publiek liet ons niet in de steek. In mei 2022 gaan we terug naar een groots tiendaags festival, met opera in de breedste zin van het woord aanwezig in heel de stad. O. 2022 wordt een spannend festival vol wereldcreaties van (inter)nationale makers. Grensverleggend, speels, met een open blik op onze samenleving.”

Vorig jaar traden onder andere Thomas Azier (foto), LUKA, Colin H. Van Eeckhout en Stefanie Jansen op tijdens O. Festival. Het volledige programma wordt eind maart bekend gemaakt. Ook de verkoop van de (dag)tickets start dan. Passe-partouts zijn nu al te koop voor €179 via de website.




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tomorrowland 2020 news

TOMORROWLAND MAG DRIE FESTIVALWEEKENDS ORGANISEREN...Het is officieel: Tomorrowland mag in 2022 drie festivalweekends...

Pop on Top

POP ON TOP FESTIVAL VIERT IN 2022 EINDELIJK 10E... Het 10-jarig jubileum van festival Pop on Top wordt gevierd tijdens het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.