Kensington toegevoegd aan line-up Sziget

Kensington
Kensington toegevoegd aan line-up Sziget
Door melissavkoldam op 14 januari 2022 - 10:50 1 Kensington staat in augustus op het festival Sziget. Sziget vindt plaats van 10 tot en met 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest. De band stond in 2013, 2015 en 2017 ook al op het festival.

Kensington zegt hierover het volgende:
“Het is te gek om terug te keren naar één van onze favoriete festivals in de wereld! Niets dan geweldige herinneringen, dus we hopen dat we daar een episch vervolg aan kunnen geven. Het is een eer om op de Main Stage te spelen en we kunnen niet wachten tot we weer op het eiland zijn!”

Eerdere namen die al bekend gemaakt waren zijn voor de komende editie van het Sziget festival zijn Artic Monkeys, Dua Lipa, Lewis Capaldi, Kings of Leon en Stromae.

Tickets voor het festival zijn al te koop. Een full-festivalticket kost €319 en een 3-dagen pas €210. Ook zijn er VIP-upgrades beschikbaar en upgrades voor de camping. Een ticket voor Sziget koop je hier.

Als je meer informatie over het festival wilt, bijvoorbeeld de volledige line-up inzien, dan kan je naar de Sziget festivalpagina.

Bestel tickets Sziget 2022
Tickets Sziget 2022
Sziget Festival 2022
€ 275,00 - 495,00
Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

TIMETABLE DIGITALE EDITIE ESNS (EUROSONIC...Volgende week van 19 t/m 22 januari gaat de gratis digitale editie van ESNS...

Vunzige Deuntjes news

VUNZIGE DEUNTJES HOUDT KONINGSNACHT-EDITIE IN AFAS LIVE Vunzige Deuntjes Koningsnacht is terug. In 2018 werd het evenement al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.