Vunzige Deuntjes houdt Koningsnacht-editie in AFAS Live

Koningsdag
Vunzige Deuntjes houdt Koningsnacht-editie in AFAS Live
Door melissavkoldam op 13 januari 2022 - 14:19 1 Vunzige Deuntjes Koningsnacht is terug. In 2018 werd het evenement al gehouden in de Victorie in Alkmaar, in 2019 in 013 in Tilburg en in 2022 is het tijd om nog groter te gaan. Dit jaar vindt het evenement plaats in de AFAS Live. Zoals de organisator zelf zegt: Koningen van de club, dancing queens to be: tijd voor de spreekwoordelijke troon. Trek je mooiste muiltjes uit de kast, en tover met ons de AFAS Live om tot een vunzig vorstendom.

Over de line-up wordt binnenkort meer bekend gemaakt. Via de website van Vunzige deuntjes kan je je al wel aanmelden voor een pre-registratie. Voor deze fans begint de ticketverkoop op donderdag 20 januari. De reguliere verkoop start vervolgens op maandag 24 januari.

Het concept Vunzige Deuntjes is simpel maar sterk. De DJ’s en MC maken er samen met het publiek een feest van waar ouderwets gedanst kan worden. Een groot gedeelte van de muzikale inspiratie komt voort uit de Hip Hop, R&B en Dancehall uit de 90’ies en 00’ies. Echter, Vunzige Deuntjes bindt zich niet vast op een bepaalde periode, waardoor de muziek tijdloos is.

Natuurlijk houden we je via festivalinfo op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit evenement. Mocht je meer informatie willen, bijvoorbeeld over de bereikbaarheid van AFAS Live, dan kan je kijken op de Vunzige Deuntjes Koningsnacht festivalpagina.


Sziget 2020 news

KENSINGTON TOEGEVOEGD AAN LINE-UP SZIGETKensington staat in augustus op het festival Sziget. Sziget vindt plaats van...

Corona virus

'VERSOEPELINGEN VOOR WINKELS, SPORT EN ONDERWIJS;... Verschillende media berichten over de persconferentie over de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.