Nieuwe lading namen voor Vestrock 2022 o.a. Antoon, Son Mieux, Snelle en LIFE

Vestrock
Nieuwe lading namen voor Vestrock 2022 o.a. Antoon, Son Mieux, Snelle en LIFE
Door RobZ op 20 januari 2022 - 11:26 1 Het was met de eerdere bevestigingen van onder andere Editors, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek en The Darkness dat Vestrock grote plannen heeft voor hun editie in 2022. Vandaag werden er WEER acht nieuwe namen bekend gemaakt voor de elfde editie van VESTROCK.

Op 3, 4 en 5 juni 2022 komen ook Antoon, The Howl & The Hum, JB Meijers & Band, LIFE, Paul Elstak, Snelle & De Lieve Jongens Band, Son Mieux en Whispering Sons naar de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Hier vind je alle tot nu toe bevestigde artiesten voor de komende editie van Vestrock.

VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, begon in 2010 als een kleinschalig evenement. Ondertussen is VESTROCK uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen. Het is een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden.

Tickets voor Vestrock 2022 zijn al even in de verkoop. Via de volgende links zorg je dat je aanwezig bent:
Vestrock 2022 - Dagkaart Vrijdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Zaterdag
Vestrock 2022 - Dagkaart Zondag
Vestrock combiticket
Vestrock 2022 - Campingticket

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross sfeer

GRATIS FESTIVAL RIBS & BLUES KOMT MET EERSTE DEEL...Tijdens het Pinksterweekend wordt het festival Ribs & Blues gehouden in...

sfeernews

EERSTE NAMEN BEKEND GEMAAKT VOOR COLEUR CAFÉ... De zomer van 2022 wordt wellicht weer een echte festivalzomer. In België...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.