Eerste namen bekend gemaakt voor Coleur Café festival o.a. Shaggy, STIKSTOF en Koffee

Shaggy
Eerste namen bekend gemaakt voor Coleur Café festival o.a. Shaggy, STIKSTOF en Koffee
Door melissavkoldam op 20 januari 2022 - 11:11 1 De zomer van 2022 wordt wellicht weer een echte festivalzomer. In België vindt van 24 t/m 26 juni het Coleur Café festival plaats in Brussel. Vandaag kwam het festival met de eerste zes namen.

Vrijdag 24 juni gaan de festivalpoorten na 3 jaar weer open op de tonen van de Congolese ster Fally Ipupa, Jamaicaanse Grammy-winnares Koffee en de Franse dubartiest Panda Dub. Op zaterdag, eindelijk de komst van niemand minder danShaggy. Zondag is het de beurt aan de lokale hiphopartiesten STIKSTOF en Dub Inc.

Tickets voor het festival zijn al te koop. Een dagkaart kost €48 en een ticket voor het gehele weekend €95, deze is voor een paar euro meer ook te combineren met een campingplaats. Een ticket voor Couleur Café koop je hier.

Couleur Café is een divers en levendig muziekfestival in Brussel, België. Iedere zomer nodigt het festival een eclectische selectie performers uit en viert het uiteenlopende wereldritmes.

De focus ligt op muziek van Afrikaanse en Caraïbische origine, maar je kunt alles verwachten van traditionele reggae sounds en Afrobeat tot moderne funk, soul, jazz, hiphop en RnB.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Couleur Café  2022
Tickets Couleur Café 2022
Couleur Café 2022
€ 48,00 - 95,00
Vestrock news

NIEUWE LADING NAMEN VOOR VESTROCK 2022 O.A. ANTOON,...Het was met de eerdere bevestigingen van onder andere Editors, Within...

Corona virus

GEEN VERSOEPELINGEN VAN CORONA-MAATREGELEN VOOR... Vanavond hing heel Nederland weer aan de lippen van premier Mark Rutte en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.