Oscar and the Wolf, The Libertines, Reinier Zonneveld en meer naar Dour Festival 2024

review: Oscar And The Wolf - 15/10 - Ziggo Dome Oscar And The Wolf
Oscar and the Wolf, The Libertines, Reinier Zonneveld en meer naar Dour Festival 2024
Door redactie op 21 februari 2024 - 15:41 1 Voor de aankomende editie van Dour Festival zijn er meer dan 50 nieuwe artiesten toegevoegd aan de line up waaronder Aminé, Camelphat, Gazo Ice Spice, Isha & Limsa Daulnay, The Libertines, Oscar And The Wolf en Reinier Zonneveld.

Eerder werden al onder meer The Blessed Madonna, Justice, Skepta, Brutus, Netsky, Bicep, James Blake en Amelie Lens aangekondigd. De volledige line-up vind je hier in het Dour Festival 2024-overzicht.

Dour Festival is een van de zomerse hoogtepunten voor duizenden jonge Europeanen. Samen genieten ze van vijf dagen feest en muziek. Het festival staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en de kans om er nieuwe groepen uit binnen- en buitenland te ontdekken. De line up bestaat uit alternatieve bands en artiesten uit uiteenlopende muziekgenres, waaronder post-rock, metal, drum 'n' bass, hiphop, reggae, ska, electro en dance. Om en bij de 240 artiesten worden gedurende vijf dagen gespreid over 8 podia.

Sinds 2005 is het festival altijd uitverkocht (op sommige dagtickets na) en trekt het elk jaar ongeveer 130.000 bezoekers, die kunnen overnachten op de camping op het terrein. Het is daarmee na Rock Werchter en Pukkelpop het tweenagrootste festival in de Benelux.

De tickets voor de aankomende editie zijn te koop via deze link. Van 17 t/m 21 juli 2024 vindt het festival plaats in het gelijknamige dorp Dour.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Dour Festival 2024
Tickets Dour Festival 2024
Dour Festival 2024
€ 165,00
Dynamo Metalfest 2021 news

DYNAMO METALFEST MAAKT LINE-UP COMPLEET MET IGORRR... Dynamo Metalfest, dat plaatsvindt op 17 en 18 augustus 2024, heeft de...

Pukkelpop 2022 sfeer

SUGABABES, FLOGGING MOLLY, INHALER, FONTAINES D.C.,... De line-up van Pukkelpop 2024 is opnieuw uitgebreid. Hieronder de nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.