Dynamo Metalfest maakt line-up compleet met Igorrr en Decapitated

review: Dynamo Metalfest 2017
Dynamo Metalfest maakt line-up compleet met Igorrr en Decapitated
Door redactie op 22 februari 2024 - 10:41 1 Dynamo Metalfest, dat plaatsvindt op 17 en 18 augustus 2024, heeft de laatste artiesten aangekondigd en is de line up nu compleet. hieronder zie je een compleet overzicht:

Igorrr heeft voor ieder wat wils, van black- en deathmetal tot triphop en neoklassieke klanken. Het is dan ook niet raar dat meesterbrein Gautier Serre artiesten zoals Meshuggah, Chopin, Cannibal Corpse en Bach als inspiratiebronnen benoemt. Eerdere uitverkochte shows in Nederland stonden als een huis, het is zeker dat Igorrr de Ijsbaan compleet afbreekt!

Decapitated zorgt tijdens de Black Friday warm-up avond voor een vuist in je gezicht met hun technisch death metal kabaal. Deze mannen weten de perfecte mix te maken tussen death metal, grindcore en groovy riffs. Zij hebben zich over de jaren heen bewezen als meesters in het vak.

Toxic Holocaust put zijn inspiratie uit de proto-death metalbands van de jaren 80 zoals Venom, Hellhammer en Discharge.

Klik hier voor meer informatie over de line-up van Dynamo Metalfest.

Voor degenen die het festival willen bijwonen, bedraagt de prijs van een weekendticket (zaterdag en zondag) 119 euro.Tickets scoor je hier!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dynamo MetalFest 2024
Tickets Dynamo MetalFest 2024
Dynamo MetalFest 2024
€ 89,00
Di-rect news

NIEUWE NAMEN BOSPOP 2024: O.A. DI-RECT, SON MIEUX EN... Bospop heeft nieuwe namen aangekondigd voor de 42e editie. Racoon, DI-RECT...

Dour sfeer

OSCAR AND THE WOLF, THE LIBERTINES, REINIER... Voor de aankomende editie van Dour Festival zijn er meer dan 50 nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.