Dasha, STIKSTOF, Lander & Adriaan en veel meer nieuwe namen voor Pukkelpop 2024

Lander & Adriaan
Dasha, STIKSTOF, Lander & Adriaan en veel meer nieuwe namen voor Pukkelpop 2024
Door PhaedraW op 05 juni 2024 - 11:25 1 Hasselt staat in op 15, 16, 17 en 18 augustus weer in het teken van Pukkelpop! O.a. Goldband, Stormzy, Tom Grennan, Charlotte de Witte, INHALER, Maisie Peters en Pommelien Thijs waren al bevestigd voor het festival en daar komen nu nieuwe verse acts bij.

Op de vrijdag zijn de Canadese doom rap queen Backxwash, rijzende countryster Dasha, momenteel megapopulair met haar break-up anthem 'Austin', en Flavour Drop, de jonge allrounder met een passie voor hiphop, nieuw op de line-up. Naast deze acts zijn ook DJ St. Paul, EMILIJA, Lander & Adriaan, Lola Young, STAKE, Stanislawa en Siegfried & Joy bevestigd.

De zaterdag wordt verrijkt met o.a. de Brusselse hiphopbro's STIKSTOF, Britse indierockband The Reytons en ontdek je post-hardcore uit Amerika met Show Me The Body. Daarnaast zijn ook Crackups, Eppo Janssen & Friends, DJ Shoplifter, Otis, Jeroen Delodder en Wisp nieuw op de line-up.

Alsof het feest nog niet groot genoeg was, zijn er ook nieuwe namen voor de zondag: Faisal, Odymel, Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen en UNOS zullen zondag afreizen naar Hasselt hun klanken laten horen.

Er zijn nog beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de zondag, de rest is inmiddels uitverkocht. Koop hier tickets voor Pukkelpop 2024 - Zondag!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Pukkelpop 2024
Tickets Pukkelpop 2024
Pukkelpop 2024
Summer Square

GRATIS FESTIVAL SUMMER SQUARE FESTIVAL IN HENGELO... Summer Square Festival is in 1998 ontstaan als samenwerking tussen Scala...

TakeRoot Take Root

NIEUWE REEKS NAMEN VOOR 26E EDITIE TAKEROOT FESTIVAL... Op zaterdag 2 november 2024 vindt alweer de 26e editie plaats van TakeRoot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.