Tomorrowland en Rock Werchter organiseren samen nieuw 'Core Festival'

Core Festival
Tomorrowland en Rock Werchter organiseren samen nieuw 'Core Festival'
Door sjoertb op 26 januari 2022 - 12:06 1 Een gloednieuw festival strijkt neer in het Brusselse Ossegempark. Op Core Festival wordt iedere zintuig geprikkeld. Natuur, livemuziek en kunst staan er hoog in het vaandel.

Tomorrowland en Rock Werchter organisaren samen het nieuwe tweedaags festival. De eerste editie vindt eind mei plaats in het Brusselse Ossegempark, de locatie waar ook Couleur Café wordt gehouden. Qua muziek komt er een mix van quality indie, hiphop, electronica, hyperpop en alternative dance verspreid over 4 verschillende podia. Daarnaast veel kunst in de vorm van geluids- en lichtinstallaties en een ‘exquise foodbeleving’. Zo'n 25.000 mensen kunnen per dag genieten van het festival.

De eerste editie van Core Festival vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei. Tickets worden beschikbaar via de website van het festival.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Core Festival 2022
Tickets Core Festival 2022
Core Festival 2022
Grasnapolsky 2021 news

GRASNAPOLSKY BREIDT LINE-UP UIT MET O.A. AMY ROOT &...Over minder dan twee maanden is het zover. Dan gaat van 11 t/m 13 maart...

Corona virus

UNMUTE US KOMT OP VOOR FESTIVALS: 'GEBREK AAN... Unmute Us heeft een reactie geplaatst op de nieuwe corona-maatregelen. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.