Dauwpop voegt 26 nieuwe namen toe aan line-up o.a. Meau, Drukwerk, DOOL en Hang Youth

Dool news_groot
Dauwpop voegt 26 nieuwe namen toe aan line-up o.a. Meau, Drukwerk, DOOL en Hang Youth
Door melissavkoldam op 28 januari 2022 - 11:47 1 Dauwpop voegt op de valreep voor het weekend 26 nieuwe namen toe aan de line-up. Het festival vindt dit jaar plaats op 26 en 27 mei in Hellendoorn. Eerder bevestigde namen zijn onder andere: Froukje, Kensington, Editors en Typhoon.

Op donderdag 26 mei komen The Waterboys, Kriss Kross A’dam, Bazart, Flemming, Pronk, DOOL, Temple Fang, ADF Samski, Drukwerk, W.H. Lung en Magnetic Spacemen erbij.

Nieuwe namen voor de vrijdag 27 mei zijn: Balthazar, Eefje De Visser, Meau, Rondé, The Vices, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Claw Boys Claw, Weval, Moss, Hang Youth, STUK, FeestDJRuud, The Dean en Babs.

Kaarten voor Dauwpop zijn nog verkrijgbaar. Voor de donderdag is alles uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn er nog tickets beschikbaar. Een ticket kost €52. Koop je ticket voor Dauwpop hier.

Dauwpop boekt grote Nederlandse en internationale artiesten. In het verleden hebben al acts als The Hives, Doe Maar, Triggerfinger, Seasick Steve, The Wombats, Kaiser Chiefs en Caro Emerald op het affiche gestaan. Maar Dauwpop staat ook bekend om het feit dat ze net dat ene leuke rockende bandje boeken!

Meer informatie over het festival of de gehele line-up bekijken?
Bekijk dan de Dauwpop festivalpagina.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWoo hah x rolling loud

WOO HAH! X ROLLING LOUD KOMT VLAK VOOR START...Op de valreep van de start van de kaartverkoop van WOO HAH! x Rolling Loud,...

Graspop 2020 news

NIEUWE DATUM VOOR METAL-APRÈS-SKI EVENT GRASPOP... De allereerste editie van Graspop Metal Moose moest helaas uitgesteld worden,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.