Festival Dranouter op volle sterkte terug in augustus

Dranouter persfoto
Festival Dranouter op volle sterkte terug in augustus
Door sjoertb op 09 februari 2022 - 14:13 1 Festival Dranouter komt na 2 jaar onderbreking terug met een volwaardige editie. Komende zomer wordt het festival gehouden op 5, 6 en 7 augustus mét enkele nieuwigheden.

De afgelopen 2 zomers moest het grote festival ingeruild worden voor zomersessies vanwege de pandemie. In 2020 waren het de 'Dranouter Zomersessies' met een capaciteit van 200 personen. Vorige zomer mocht het al iets grootser met de 'Dranouter Zomersessies XL' waar elke dag 5.000 bezoekers het terrein op mochten.

Voor aankomende zomer zijn de signalen dat er een volwaardige editie mogelijk zal zijn. Daar zet de organisatie op in. Dit jaar komt er een nieuw concertpodium op het festivalterrein: De Cirq. Een ronde circustent met intieme muziek en naar het einde van de dag meer uitbundige partybands. De kerk valt weg als concertlocatie. Het festivalterrein krijgt een make-over, maar alle elementen zullen aanwezig blijven om er een topeditie van te maken: meerdere podia, themabars, lekker eten, een talrijk aanbod aan animatie en ruime campingsites.

Vanaf woensdag 9 februari start de vroegboekactie van Festival Dranouter 2022. Dit jaar biedt de organisatie opnieuw een coronagarantie aan bij het aankopen van de tickets. De ‘die hard fans’ krijgen het advies om niet te wachten met het boeken van een ticket. Indien er toch een worstcasescenario opduikt en het bezoekersaantal beperkt wordt (zoals in ’21 tot max. 5.000 bezoekers per dag) dan krijgen de eerste ticketkopers steeds voorrang.

Tickets voor Festival Dranouter 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Piledriver gitaar

LEGENDS OF ROCK VIERT 12,5 JARIG BESTAAN MET 20...Op zaterdag 14 mei 2022 viert LEGENDS of ROCK Tribute Tour zijn 12½ jarig...

SinnersDaynews1

NIEUWE NAMEN SINNER'S DAY ZOMER- ÉN WINTEREDITIE De festivalorganisatie van Sinner's Day heeft positief nieuws. De line-up van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.