Gaten in line-up Ik Zie U Graag festival gevuld met o.a. Meltheads, WIlly Organ en Emma Bale

Cocaine Piss
Gaten in line-up Ik Zie U Graag festival gevuld met o.a. Meltheads, WIlly Organ en Emma...
Door chloetzintzoglou op 18 februari 2022 - 15:36 1 De line-up van het Ik Zie U Graag festival 2022 is compleet. Het festival is twee jaar lang geannuleerd door de corona maatregelen. In 2022 keert het festival terug met een extra festivaldag op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022. De extra festivaldag en afvallers binnen het programma zorgden nog voor een aantal gaten in de programmering. Met de aankondiging van deze namen is de programmering van het festival compleet.

Onder de noemer Ik Zie U Graag toont MEZZ haar liefde voor de Belgische popmuziek. Op Ik Zie U Graag ontdek je beginnende en opkomende acts en geniet je van (internationaal) bekende namen uit de bruisende en bloeiende Belgische muziekscene. Ook in de corona-crisis hebben de ontwikkelingen in de Belgische muziekindustrie niet stil gestaan.

Nieuw op het affiche van Ik Zie U Graag 2022 zijn: Wolf Vanwymeersch, Meltheads, Glauque, Willy Organ, Anna Rune, Hi Hawaii, Emma Bale en Benjamin Verhoeven. Eerder waren al onder andere Compact Disk Dummies, Stikstof, SONS, Black Box Revelation, RAMKOT, Meskerem Mees, Rhea, The Haunted Youth en School Is Cool bevestigd. Hier vind je al onze Ik Zie U Graag 2022 informatie.

Koop hier je tickets voor het Ik Zie U Graag festival 2022. De tickets kosten tussen de € 22 en € 27 euro.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gelderpop

GELDERPOP KOMT MET EERSTE NAMEN: O.A. CHEF'SPECIAL,...Op 2 juli 2022 komen nationale en lokale artiesten, verdeeld over 3...

JeBroer

KANONNEN VAN ORANJE PRESENTEERT LINE-UP MET O.A.... Kanonnen van Oranje is hét nieuwe Oranje festival van Breda en omstreken....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.