Misty Fields viert 15-jarig jubileum met o.a. The Haunted Youth en Protomartyr

Misty Fields
Misty Fields viert 15-jarig jubileum met o.a. The Haunted Youth en Protomartyr
Door sjoertb op 22 februari 2022 - 11:56 1 De eerste namen van de vijftiende editie van Misty Fields zijn bekendgemaakt. Gilla Band, Protomartyr, Psychedelic Porn Crumpets, Night Beats, Just Mustard, Los Bitchos en de Belgische sensatie The Haunted Youth zullen in september spelen op het bosrijke festival in Heusden.

Ook Britse artiesten als TV Priest, BDRMM, BILK, Holiday Ghosts, Folly Group, Opus Kink, Lime Garden, Talk Show, MEMES en Sprints zijn aangekondigd. Verder zijn Kim Churchill, Pinch Points, Triptides, High Hi, 10 000 Russos en Robbing Banks van de partij. Naast goede muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires.

De organisatie van het ontdekkingsfestival festival kondigt naast de eerste namen ook een uitbreiding van het terrein aan. Niet alleen wordt het festivalterrein groter, er komt een extra podium bij genaamd Het Veld. Daardoor kunnen er meer bands optreden en meer bezoekers op het terrein.

Misty Fields 2022 vindt plaats op 9, 10 & 11 september nabij natuurgebied De Groote Peel in Heusden. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van het festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Misty Fields 2022
Tickets Misty Fields 2022
Misty Fields 2022
€ 7,50 - 57,50
Core Festival

EERSTE NAMEN NIEUW CORE FESTIVAL: O.A. JAMIE XX,...Tomorrowland & Rock Werchter kondigen vandaag meer dan 25 namen aan voor...

Concert at SEA

THE SCRIPT, KENSINGTON, FROUKJE, MEAU, NONA EN MEER... Het programma van Concert at SEA is bekendgemaakt. De succesvolle Ierse band...

REACTIES

Avatar wokkel
zo 03 jul 2022 14:51

wokkel wat een line up! geweldig.
Zou geheel hebben gepast op de wegbezuinigde podia 3 en 5 van BKS.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.