7th Sunday Festival kondigt nieuwe artiesten aan: o.a. Tiësto en FeestDJRuud

Tiesto
7th Sunday Festival kondigt nieuwe artiesten aan: o.a. Tiësto en FeestDJRuud
Door chloetzintzoglou op 23 februari 2022 - 11:26 1 De organisatie van het 7th Sunday Festival heeft vandaag aangekondigd dat Tiësto te zien zal zijn als een van de headliners. Daarnaast staan onder anderen Lucas & Steve, FeestDJRuud, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends in de line-up.

Het festival is te bezoeken op 5 juni op het festivalterrein De Roost in Erp, bij Eindhoven. Het festival heeft zestien verschillende area's. Zo zijn er veel verschillende genres elektronische muziek te horen: EDM, Hardstyle, Urban, House, Techno, Techhouse, Deephouse, Eclectic, Big Room, Trap, Hip Hop, Live, Disco, R&B en Reggae.

De volledige line-up wordt midden maart bekend gemaakt. Naast de genoemde namen staan ook Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD op het rooster.

Koop hier je tickets voor het 7th Sunday Festival 2022.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DavidGuettanews

CREAMFIELDS VIERT 25E JUBILEUM MET CALVIN HARRIS EN...Creamfields viert zijn 25e jubileum. Voor deze editie zijn de artiesten...

Push The Button

NIEUW FESTIVAL PUSH THE BUTTON IN OOSTENDE MET O.A.... Muziekclub De Zwerver, Kunstencentrum KAAP en CC De Grote Post organiseren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.