Kings of Leon na vijf jaar terug in België op de Lokerse feesten

kings of leon
Kings of Leon na vijf jaar terug in België op de Lokerse feesten
Door chloetzintzoglou op 04 maart 2022 - 10:44 1 Kings of Leon is op 9 augustus te zien op de Grote Kaai in Lokeren. De Amerikaanse band speelt daar op de Lokerse Feesten. De ticketverkoop start woensdag 9 maart.

In 2000 werd de band, Kings of Leon opgericht. Ze spelen een mix van blues, countrymuziek punk, garagerock en rock-'n-roll. Sinds hun debuut in 2003 verkochten Kings of Leon - de broers Caleb, Nathan en Jared en neef Matthew Followill - wereldwijd meer dan 20 miljoen albums en bijna 40 miljoen singles. Voor hun muziek wonnen ze 4 Grammy’s en waren ze headliner op festivals, Glastonbury, Coachella, Lollapalooza’s en vijf maal Rock Werchter. In maart 2021 brachten Kings of Leon hun achtste album ‘When You See Yourself’ uit. Het album kreeg bereikte de top 1 op verschillende lijsten wereldwijd.

Kings of Leon is dit jaar op 9 augustus te zien op de Lokerse feesten. De voorverkoop voor de festivaldag op 9 augustus start woensdag 9 maart om 10:00 uur. Stel hier een reminder in voor de Lokerse feesten 2022. Of koop hier je tickets.

Voor de Lokerse feesten zijn verschillende tickets te koop. De prijs hangt af van welke dag je het festival bezoekt. Verder staat Kraftwerk op het programma voor vrijdag 12 augustus.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Into The Grave news

LINE-UP INTO THE GRAVE COMPLEET MET O.A. EMPEROR,...Into The Grave festival maakt vandaag zijn line-up compleet. Emperor, Peter...

Glastonbury 2021

GLASTONBURY KOMT MET PAUL MCCARTNEY, KENDRICK LAMAR,... Komende zomer moet na drie jaar afwezigheid het Glastonbury festival weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.