Line-up Into The Grave compleet met o.a. Emperor, Peter Pan Speedrock en Heidevolk

Peter Pan Speedrock
Line-up Into The Grave compleet met o.a. Emperor, Peter Pan Speedrock en Heidevolk
Door chloetzintzoglou op 04 maart 2022 - 11:31 1 Into The Grave festival maakt vandaag zijn line-up compleet. Emperor, Peter Pan Speedrock, Death To All, Heidevolk, Space Chaser en Ingested zijn aan de lijst optredende bands toegevoegd. Verder staan onder andere Paradise Lost, Alestorm, Gloryhammer op het programma. Into The Grave wordt dit jaar gehouden van 10 tot en met 12 juni.

Het festival vindt dit jaar voor de tiende keer plaats in hartje centrum Leeuwarden, namelijk op het Oldehoofsterkerkhof plein, het voormalig kerkhof naast de Oldehove. Vandaar ook de naam van het festival.

De voorverkoop van het festival is begonnen. Koop hieronder je tickets voor Into The Grave 2022. De line-up is compleet met 34 artiesten. Bekijk hier het volledige programma.

Into The Grave Dayticket Vrijdag
Into The Grave Dayticket Zaterdag
Into The Grave Dayticket Zondag
Into The Grave WeekendticketGa je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLollapalooza 2019 festival sfeer

DOUR VOEGT 29 NIEUWE ARTIESTEN TOE AAN HET PROGAMMA...Het Dour Festival begint over een maand of vier. Van 11 tot 17 juli wordt het...

Festival sfeer

KINGS OF LEON NA VIJF JAAR TERUG IN BELGIË OP DE... Kings of Leon is op 9 augustus te zien op de Grote Kaai in Lokeren. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.