Eerste namen Tuckerville 2022: o.a. Guus Meeuwis, Krezip, Danny Vera en Ilse DeLange

review: Tuckerville 2018 Ilse DeLange
Eerste namen Tuckerville 2022: o.a. Guus Meeuwis, Krezip, Danny Vera en Ilse DeLange
Door sjoertb op 08 maart 2022 - 10:36 1 De organisatie van Tuckerville heeft zojuist de eerste namen voor de aankomende editie onthuld. Op het programma staan deze keer onder andere Krezip, Guus Meeuwis, Danny Vera en de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons. Ook DI-RECT, DeWolff, MEAU, Blackbird, Katherine Priddy, Jana Mila en The Blue Stones zijn van de partij.

Na twee jaar afwezigheid komt het festival weer helemaal terug. De meeste bezoekers van Tuckerville hebben ervoor gekozen om hun in 2020 en 2021 gekochte tickets te bewaren. Daarom gaan er nog maar een beperkt aantal van 5000 tickets in de verkoop.

Tuckerville 2022 vindt plaats op 10 september bij recreatiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De kaartverkoop van het festival start donderdag 10 maart. Tickets voor Tuckerville 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Ilse DeLange op Tuckerville 2018 door Irwan Notosoetarso

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paaspop 2021 news

PAASPOP PAKT UIT MET NOG EENS 38 NAMEN: O.A. $HIRAK,...Er is weer een nieuwe lading artiesten aangekondigd voor Paaspop . Het...

Blijdorp Festival

BLIJDORP FESTIVAL START KAARTVERKOOP EN PRESENTEERT... Blijdorp Festival na twee jaar terug in het Roel Langerakpark met headliners...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.