Klomppop voegt extra podium en ruim 20 artiesten toe o.a.: Ramkot, Cloudsurfers en Navarone

Cloudsurfers
Klomppop voegt extra podium en ruim 20 artiesten toe o.a.: Ramkot, Cloudsurfers en...
Door chloetzintzoglou op 14 april 2022 - 14:28 1 Klomppop vindt plaats in Sportpark De Fazant in Zeeland. Het festival wordt gehouden van vrijdag 27 mei tot zondag 29 mei 2022.

Ondanks dat het grootste gedeelte van het programma van 2020 is doorgeschoven, heeft Klomppop ruimte gemaakt om extra namen toe te voegen. Zo zullen o.a. Ramkot, Another Now, High Hi, Potential Wonder, Jan Biggel, Druiprek, Cloudsurfers, Rites, Max Horak, Young Villian, Du Driefstang, Dispelled, Winson Blue, Alice Springs en Nobu te zien zijn in het sportpark. Dit is allemaal mogelijk omdat er gekozen is voor een nieuw buitenpodium.

Eerder werden Roxeanne Hazes, Thomas Azier, The Dirty Daddies, Joost en meer aan het programma toegevoegd. Kijk hier naar de line-up van Klomppop 2022.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Klomppop 2022. Tickets kosten tussen de 5 en 365 euro. Campingtickets zijn ook beschikbaar voor 12,50.Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefszigetlogonews

SZIGET MAAKT NAMEN BEKEND VAN HET COLOSSEUM MET...Het Sziget festival vindt plaats in Boedapest te Hongarije. Van 10 t/m 15...

bospop 2019

BOSPOP KOMT MET NIEUWE NAMEN O.A. SKUNK ANANSIE, AMY... De 40ste editie van het Bospop festival vindt plaats op vrijdag 8, zaterdag 9...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.