Sziget maakt namen bekend van het Colosseum met o.a.: Nina Kraviz, Joris Voorn en Ben Klock

Nina Kraviz
Sziget maakt namen bekend van het Colosseum met o.a.: Nina Kraviz, Joris Voorn en Ben...
Door chloetzintzoglou op 14 april 2022 - 16:48 1 Het Sziget festival vindt plaats in Boedapest te Hongarije. Van 10 t/m 15 augustus wordt er gedanst, gefeest en van muziek genoten op het Óbuda-eiland. Sziget is een van de grootste muziekfestivals in Europa met meer dan 1000 shows verdeeld over 60 podia. Sziget voegt wederom een aantal nieuwe namen toe aan de line-up. Eerder werden o.a. Dua Lipa, Arctic Monkeys, Justin Bieber, Anne-Marie, Calvin Harris, Tame Impala, Ronnie Flex, Kensington en Stromae aangekondigd.

Nu is het programma voor The Samsung Colosseum bekend met o.a.: Nina Kraviz, Paula Temple, Perc, Seth Troxler, John Talabot, Nicolas Lutz, Ben Klock, SNTS, Kölsch, Joris Voorn, Honey Dijon, Denis Sulta & Mella Dee, Sasha, Matador en Eelke Kleijn. Kijk hier naar de line-up van het Sziget festival 2022.

De kaartverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Sziget festival 2022. Tickets kosten tussen de 80 en de 315 euro. Naast tickets voor toegang is het ook mogelijk om camping, kluisjes en andere tickets te bemachtigen.Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sziget 2022
Tickets Sziget 2022
Sziget Festival 2022
€ 88,00 - 346,00
Bruis

BRUIS FESTIVAL TERUG NAAR RICHIE BACKFIREPLEIN MET...Na een geslaagde eerste editie op het Richie Backfireplein in 2021, keert...

klomppop

KLOMPPOP VOEGT EXTRA PODIUM EN RUIM 20 ARTIESTEN TOE... Klomppop vindt plaats in Sportpark De Fazant in Zeeland. Het festival wordt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.