Bruis festival terug naar Richie Backfireplein met o.a. Arsenal, Selah Sue en Portland

Bruis Festival
Bruis festival terug naar Richie Backfireplein met o.a. Arsenal, Selah Sue en Portland
Door RobZ op 15 april 2022 - 14:32 1 Na een geslaagde eerste editie op het Richie Backfireplein in 2021, keert Muziekgieterij met het popfestival Bruis terug naar de binnentuin in het Sphinxkwartier op 2, 3 en 4 september 2022. Sinds de start van Bruis in 2007, fungeert het festival als een ware ‘kickstart’ voor het nieuwe clubseizoen.

De organsatie achter het Bruis festival pakt komende editie alsnog uit op de manier die het vorig jaar voor ogen had. Door de corona-maatregelen kon er alleen een intieme editie van Bruis georganiseerd worden. Dit jaar komen er drie podia vol internationale en Nederlandse artiesten.

De eerste namen voor Bruis 2022 zijn: Selah Sue, Arsenal, Portland, Lucy Dacus, Strand Of Oaks en The Howl & The Hum. De ticketverkoop van Bruis 2022 start zaterdag 16 april om 12:00 uur. Een dagticket kost 29 euro en voor drie dagen Bruis in Maastricht ben je 87 euro kwijt. Via deze link koop je tickets voor Bruis 2022.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vierdaagse Feesten nieuws

VIERDAAGSEFEESTEN NIJMEGEN KOMT MET FLINKE LIJST...In ruim 50 jaar is de Vierdaagsefeesten uitgegroeid tot het grootste...

szigetlogonews

SZIGET MAAKT NAMEN BEKEND VAN HET COLOSSEUM MET... Het Sziget festival vindt plaats in Boedapest te Hongarije. Van 10 t/m 15...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.