ARTIEST: Arsenal

Uit: Antwerpen - België    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban Soul/R&B/Hiphop - latin rap Soul/R&B/Hiphop - hiphop/rap Soul/R&B/Hiphop - funk

Het Belgische duo Arsenal zorgde in de zomer van 2001 voor heel wat opwinding met hun eerste single ‘A Volta’. Arsenal was voor hun eerste live-optreden te zien op de 1ste editie van Alter Ego festival van 2002.
Op hun album ’Oyebo Soul’ vind je een ware muzikale smeltkroes met invloeden van eigentijdse afro, brazil, rock, rap en popmuziek. In samenwerking met een diversiteit aan vocalisten zoals Mario Vitalino Dos, Ruth da Costa en Zues & Zacharias, ontstaat er een explosieve cocktail van stijlen die maximum plezier garandeert in zowel de huiskamer als op de dansvloer.
Het tweede album is zelfs nog internationaler. Met een mix van hartelijke ritmes en pure melancholie, met uitstekende exotische gastmuzikanten als Gabriel Rios, de Chinese rapper Chang, Aaron Perrino (The Sheila Divine) en Mario Vitallino dos Santos.

OUDE OPTREDENS VAN Arsenal

Beijk alle oude (130) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Arsenal

OUDE OPTREDENS VAN Arsenal

Beijk alle oude (130) oude optredens

FOTO'S VAN Arsenal

Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Suikerrock 2014 Foto Arsenal te Dour 2009 Foto Arsenal te Rock Zottegem 2012 Foto Arsenal te Dour 2009 Foto Arsenal te Werchter 2006
 
Bekijk alle 27 foto's van Arsenal

Arsenal NIEUWS

Al het Arsenal nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: