Pagefestival voor het eerst driedaags met o.a. Claw Boys Claw en Hallo Venray

review: Claw Boys Claw - 25/05 - Bolwerk
Pagefestival voor het eerst driedaags met o.a. Claw Boys Claw en Hallo Venray
Door chloetzintzoglou op 22 april 2022 - 15:57 1 Pagefestival zal op 17, 18 en 19 juni plaats vinden in Groningen in het Stadskanaal. Voor het eerst wordt het festival verspreid over drie dagen. Bij de Rode Loper in het Stadskanaalster Pagedal begint het feest op vrijdagavond met Classic Pagepop. Hoofdacts zijn Claw Boys Claw en Hallo Venray.

Ook zijn er andere namen aangekondigd voor het festival. De headliners voor de zaterdag zijn Pé & Rinus, Dikke Dennis, 4B&M, De Kraaien en Prof. Nomad. Op zondagmiddag zal Nomad nog een keer te horen zijn.

Ook zullen Jeff Hayman, Noint?, Glasswolf, Headfirst, Bongloard, Skroetbalg, Dikke Dennis & de Røckers, Seb Zukini en The Desmonds het festival betreden. Kijk hier naar de line-up van Pagefestival 2022.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Pagefestival 2022. Tot nu toe zijn alleen tickets voor vrijdag te koop. Tickets voor vrijdag 17 juni zijn 9 euro.Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMixtream Festival 2022

EERSTE NAMEN MIXTREAM FESTIVAL 2022: O.A. NAKATOMI,...De laatste zondag van augustus staat, zoals het hoort in Heerhugowaard, weer...

huntenpopnieuwss

HUNTENPOP KONDIGT REEKS NIEUWE NAMEN AAN MET O.A.... Huntenpop vindt plaats in Ulft op 12 en 13 augustus 2022. Het festival, dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.