Eerste namen Mixtream Festival 2022: o.a. Nakatomi, Starfish, DJ Ginia en Bloid

Mixtream Festival 2019
Eerste namen Mixtream Festival 2022: o.a. Nakatomi, Starfish, DJ Ginia en Bloid
Door sjoertb op 23 april 2022 - 11:20 1 De laatste zondag van augustus staat, zoals het hoort in Heerhugowaard, weer helemaal in het teken van Mixtream Festival. De festivalorganisatie laat weten dat er al hard gewerkt wordt aan een editie op volle sterkte. De eerste namen van het programma zijn net bekendgemaakt.

Op het festivalterrein van Mixtream zijn twee podia. Op het Dance-podium is dit jaar Nakatomi van de partij. De happy hardcore-act met zangeres Rachel Spier als boegbeeld werd in de jaren '90 bekend met nummers als 'Free', 'Sing' en 'Children of the Night'. Verder zijn de dance-acts DJ Ginia, Melolife, Virato & Joyliana, Merow, Lizz V en Angie Mill bevestigd.

Op het hoofdpodium treden deze editie de reggae/skapunk-band Starfish, metalband Bloid, rockband Westone en Eminem Tribute-groep BERZERK op. Meer artiesten worden binnenkort aangekondigd waaronder de headliners van het hoofdpodium.

De afgelopen twee jaar kon Mixtream niet doorgaan vanwege de corona-pandemie. Extra pijnlijk was het in 2020: de twintigste editie zou dat jaar plaatsvinden. In plaats daarvan werd er een digitaal festival georganiseerd, te volgen via livestream.

Op zondag 28 augustus vindt Mixtream Festival plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Werfpop

OOK S10 BEVESTIGD VOOR 40E EDITIE WERFPOPWerfpop vindt jaarlijks plaats in de Leidse Hout. Het festival is in bijna...

Claw Boys Claw

PAGEFESTIVAL VOOR HET EERST DRIEDAAGS MET O.A. CLAW... Pagefestival zal op 17, 18 en 19 juni plaats vinden in Groningen in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.