Gratis Westerpop maakt volledige progamma bekend met o.a. The Vices en Super Sister Projekt

The Vices
Gratis Westerpop maakt volledige progamma bekend met o.a. The Vices en Super Sister...
Door chloetzintzoglou op 06 mei 2022 - 12:11 1 Het Westerpop festival vindt plaats in Delft op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022. De oorsprong van Westerpop ligt in 1989, toen de Delftse wijk het Westerkwartier haar honderdjarig jubileum vierde. Westerpop werd op de laatste editie in 2019 bezocht door zo’n 16.000 enthousiaste bezoekers.

De line-up is bekend voor de 29e editie. Absurd Heroes, Broken Brass, Dad's Amaryllo, Kusk, DeWolff, Goose, Harvest Road, Historian, KUENTA, Law of All, Mali, Marei Debertin, Monfrere, SLOPER, Sophie Straat, Supersister, Sven Hammond, The, Magnetics, The Vices, Wodan Boys en Yachtwerk zullen te zien zijn op 8 en 9 juli.

Toegang tot het festival is gratis. Westerpop 2022 wordt gehouden op het sportterrein van het Stanislas College aan het Molenhuispad in Delft, op loopafstand van Centraal Station Delft.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Ternat 2021 news

ROCK TERNAT FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A....Het Rock Ternat festival wordt op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus gehouden...

bazartnews

BAZART AANGEKONDIGD VOOR LOKERSE FEESTEN OP 11 AUGUSTUS De band Bazart zal op donderdag 11 augustus te zien zijn op de Lokerse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.