Rock Ternat festival maakt line-up bekend met o.a. Rhea, Zornik, De Kreuners en High Hi

Rhea
Rock Ternat festival maakt line-up bekend met o.a. Rhea, Zornik, De Kreuners en High Hi
Door chloetzintzoglou op 06 mei 2022 - 14:38 1 Het Rock Ternat festival wordt op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus gehouden in Ternat te België. Rock Ternat is het grootste najaarfestival van de Benelux en omvat een mengeling van pop-, rock-, elektropop-, metal- en dancegroepen.

De line-up voor de twee festivaldagen is bekend. Zo komen The Glorious Gentleman's Club, Flip Kowlier, De Kreuners, Gestapo Knallmuzik en Sabrina's Feestje op vrijdag en Neva, Ila, Rhea, High Hi, The Clement Peerens Explosition, Tourist LEMC, Zornik en Metropolitans op zaterdag 27 augutus.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Rock Ternat 2022. De tickets kosten tussen de 24,70 en 49,70 euro. Parkeertickets zijn ook te koop voor 7,70 euro.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSfeer festival chill

FESTIVAL DE ACHTERTUIN MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A....Op 16 juli 2022 zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van...

westerpop

GRATIS WESTERPOP MAAKT VOLLEDIGE PROGAMMA BEKEND MET... Het Westerpop festival vindt plaats in Delft op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.