Extra tickets beschikbaar voor Dance Valley 2022

Dance Valley news_groot
Extra tickets beschikbaar voor Dance Valley 2022
Door chloetzintzoglou op 12 mei 2022 - 15:48 1 Het Dance Valley festival vindt plaats in Spaarnwoude op 13 augustus 2022. Het festival was in 2021 al uitverkocht. Toch komt er een nieuwe kans om op het festival aanwezig te zijn. Er zijn namelijk een gelimiteerd aantal tickets zijn teruggekomen vanuit de uitgestelde edities in 2020 en 2021. Deze worden op 25 mei vanaf 12:00 uur opnieuw verkocht.

Op Dance Valley zijn er verschillende podia, waaronder de mainstage, hardstyle, techno, house en meer. Waar onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Paul Van Dyk, Dubfire, Headhunterz, James Hype, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, ROD, Wildstylez en Will Sparks zijn bekend gemaakt voor het programma.

Bekijk hier de volledige line-up van Dance Valley 2022.

De voorverkoop start woensdag 25 mei om 12:00. Stel hier een reminder in om de laatste tickets te kopen van Dance Valley 2022. Of koop hier tickets voor Dance Valley 2022.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Valkhof Festival

VALKHOF FESTIVAL KOMT MET NIEUW ACHTSTE PODIUM MET...Het gratis Valkhof Festival is een zevendaags festival dat onderdeel is van...

vestrock12

VESTROCK MAAKT LINE-UP COMPLEET MET GO_A, DJ... Het rock en pop festival Vestrock vindt plaats in Hulst te Zeeland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.