Valkhof Festival komt met nieuw achtste podium met o.a. Muyayo Rif en Maurino

Muyayo Rif news_groot
Valkhof Festival komt met nieuw achtste podium met o.a. Muyayo Rif en Maurino
Door chloetzintzoglou op 13 mei 2022 - 10:47 1 Het gratis Valkhof Festival is een zevendaags festival dat onderdeel is van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het festival wordt gehouden van zaterdag 16 tot vrijdag 22 juli 2022.

Valkhof festival kondigt met het nieuwe podium 'Bloem' de artiesten aan die daar optreden. Muyayo Rif, Maurino, Bruut!, Huun-Huur-Tu, Entoto Band en Nakury y Barzo zullen daar te zien zijn. Bloem staat voor warmbloedige muziek uit alle hoeken van de wereld, naast veel soul, funk en jazz. Bloem wordt ook een podium waar de rijke traditie van de voormalige Hennes Latin Stage deels in voortleeft. Veel acts die er zullen staan hebben latin-invloeden.

Eerdere artiesten die zijn aangekonigd voor andere Valkhof Festival podia zijn onder andere Tramhaus, Tom, Psychonaut, Gaidda, Crack Cloud, Spill Gold en meer. Kijk hier voor de line-up van Valkhof Festival 2022.

Toegang tot het festival is gratis.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSoccerrocker 2022

SOCCERROCKER PRESENTEERT LINE-UP MET O.A. SOPHIE...Op zaterdag 18 juni wordt voor de allerlaatste keer Soccerrocker gehouden....

Dance Valley

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR DANCE VALLEY 2022 Het Dance Valley festival vindt plaats in Spaarnwoude op 13 augustus 2022....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.