Reinier Zonneveld's Live NOW Festival gaat door in augustus

DJ Sfeer (ADE 2016)
Reinier Zonneveld's Live NOW Festival gaat door in augustus
Door chloetzintzoglou op 19 mei 2022 - 11:56 1 De Nederlandse techno artiest Reinier Zonneveld zal op 27 augustus 11 uur lang zijn liveset draaien op het Hembrugterrein in Zaandam. Dit in het kader van zijn eigen Live NOW Festival. Het was de bedoeling dat dit festival in 2020 zou plaatsvinden, maar dat kon door de corona-ellende niet doorgaan.

Reinier Zonneveld is een van de weinige techno artiesten is die in staat is om grote shows en arenas volledig uit te verkopen. Met een vol tourschema, uitverkochte live shows en optredens bij festivals zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, is het debuut van zijn eigen Live NOW festival een nieuw hoofdstuk in Zonneveld's carrière.

Naast techno componeert de producer ook klassieke nummers. Zijn muziek gaat van ambient tot melodieuze techno en van minimal tot pounding warehouse acidtechno.

De kaartverkoop start woensdag 25 mei om 18:00 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het Live NOW Festival in Zaandam.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Live Now Festival! 2022
Tickets Live Now Festival! 2022
Live Now Festival! 2022
north sea jazz

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL VOEGT LAATSTE ARTIESTEN TOE...Het NN North Sea Jazz Festival maakt het volledige programma bekend voor 8, 9...

Exit Festival news

EXIT FESTIVAL HEEFT LINE-UP ZO GOED ALS COMPLEET MET... Het EXIT Festival neemt van donderdag 7 tot zondag 10 juli plaats in Novi Sad...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.