Afgelast: Icons Live met o.a. Paul Elstak, 2Unlimited, Ja Rule en Party Animals

Paul Elstak
Afgelast: Icons Live met o.a. Paul Elstak, 2Unlimited, Ja Rule en Party Animals
Door sjoertb op 25 mei 2022 - 10:39 1 Op 3, 4 en 5 juni zou festival Icons Live plaatsvinden in Het Kasteel in Rotterdam. In de drie dagen van het Pinksterweekend zouden ruim 40 nationale en internationale artiesten optreden. Op het programma stonden Paul Elstak, 2Unlimited, Ja Rule, Party Animals en meer namen die vooral in de jaren '90 bekend waren.

Een paar weken voor aanvang heeft de organisatie wegens een gebrek aan animo de stekker uit het event getrokken. Op de website van Icons Live staat: "Helaas hebben we niet iedereen zo enthousiast gekregen als dat jullie waren om er een mooi evenement van te maken. Daarom zijn we genoodzaakt om ICONS Live te annuleren. We zullen jouw ticket(s) zo spoedig mogelijk refunden."

De drie festivaldagen van Icons Live hadden ieder een ander genre als focus. Vrijdag was de nineties-avond, zaterdag stond in het teken van house en op zondag was voor de R&B liefhebber gereserveerd.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLollapalooza 2019 festival sfeer

OVERZICHT VAN DE LEUKSTE FESTIVALS IN...Pinksteren staat voor de deur en aankomend weekend is er weer genoeg te doen....

Lollapalooza 2019 festival sfeer

DRAAIMOLEN MAAKT VOLLEDIG PROGRAMMA BEKEND: O.A. JOB... Draaimolen heeft alle 79 namen onthuld voor de aankomende editie in september...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.