Parkpop komt met invulling Haags Podium, I Love Hiphop en PIP Area

Parkpop
Parkpop komt met invulling Haags Podium, I Love Hiphop en PIP Area
Door RobZ op 27 mei 2022 - 14:02 1 Met de aankondiging van het Haags Veld programma is het aftellen naar Parkpop, dat op 12 juni 2022 op het Malieveld plaatsvindt, écht begonnen. Op het Haags Veld presenteert Parkpop, samen met de vooraanstaande Haagse cultuurinstellingen, het Haags talent van dit moment op meerdere podia. Musicon, Popradar, PIP en Stichting Aight weten als geen ander wat er speelt in de stad en vullen het veld met opkomend muzikaal lokaal talent uit alle mogelijke plekken van Den Haag.

Op het Haags Podium zullen optreden: Coocoo, Yaëll Campbell, Fuzzy Teeth, Silver Lake, Wodan Boys, MOVNT OLYMPVS, Prins S. en de Geit en De Kraaien. Ook het Residentie Orkest zal aanwezig zijn om jonge singer/songwriters te begeleiden. Op de PIP Area staat skateboaren centraal. Optreden zullen: Djaro, Ruben Soffner, Nassim Kajouane & Dora Maar, Floyd, DJ ORAM, Wardtini vd Hood en Lorey. Ook het I Love Hiphop podium keert terug. Hier zijn optredens te zien van o.a. DIOR, Benito, Usainboyz & JM Fuego, Djesco10 en Nordin.

Parkpop vindt op 12 juni plaats op het Malieveld in Den Haag. Het is het grootste gratis festival van Nederland. Headliners zijn dit jaar: UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Donnie XL, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje. Hier vind je al onze Parkpop 2022 informatie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Herk

FESTIVALPROGRAMMA ROCK HERK COMPLEET MET O.A. DANKO... Rock Herk wordt op 15 en 16 juli 2022 gehouden aan de sportterreinen...

Woo hah x rolling loud

WOO HAH X ROLLING LOUD PRESENTEERT TIEN LAATSTE... WOO HAH x Rolling Loud heeft het reguliere programma rond. Het...

REACTIES

Avatar kuifje
za 28 mei 2022 00:59

kuifje Vindt helaas niet plaats in het Zuiderpark, wel op het Malieveld.

 0
Avatar RobZ
zo 29 mei 2022 12:45

RobZ Slordig. Ik heb het aangepast. Dank voor het melden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.